FőoldalTermékekDíjak, elismerésekTesztek
 
VideókTerméktámogatásFórumForgalmazók

Távvezérlés.hu

 

Hírek

Két új „varázslatos” lejátszó: Magic 4K és Magic 4K Plus
2021. október 7.


Készül a teljesen megújuló kezelőfelület és jukebox
2021. szeptember 2.

  Az idei évben a Dune HD szoftverfejlesztésében elsődleges prioritást kapott a filmes jukebox, de úgy tűnik, ezzel a lendülettel a teljes kezelőfelület is megváltozik; még jobban elrejtve, hogy gyakorlatilag egy androidos asztali számítógépünk van. Ha a már most is kipróbálható – a Netflixre igen erősen emlékeztető – kezelőfelület marad, akkor minden a filmlejátszásról fog szólni, mondhatjuk, hogy a jukebox lesz az elsődleges felhasználói interfésze a Dune HD lejátszóinak.

  »további részletek...


Dune HD Ultra Vision 4K – júliusban frissül a csúcsmodell is
2021. június 25.

  Februárban a Pro Vision 4K Solo-val érkezett meg a Dolby Vision-kompatibilitás a Dune HD lejátszókra az új Realtek RTD1619DR processzornak köszönhetően. Utána az egyel magasabb kategória képviselője (Max) frissült, majd a legkisebb Realtek-es modell (Real Vision 4K néven) újult meg. Hogy lesz-e „Vision” változat a korábban legnépszerűbb Pro 4K (II) helyett, vagy a belső lemezfiókos Pro Vision 4K Solo-ra egyszerűsödik le a korábbi választék a 100–200 ezer forintos ársávban, azt még nem tudjuk. Ami viszont bizonyos, hogy a következő újdonság az Ultra 4K utódja lesz, és júliusban érkezhet Dune HD Ultra Vision 4K néven!

  »további részletek...


Újabb, elérhetőbb Dolby Vision-képes modell
2021. május 12.

  Várható volt, hogy az ár/teljesítmény aránya miatt igen sikeres, de rövid ideig kapható Realbox 4K után valamivel be lesz tömve a keletkezett rés a Dune HD termékpalettáján. Jelenleg ugyanis a 23 980 Ft-os SmartBox 4K Plus és a 112 600 Ft-os Pro 4K II között nem találunk lejátszót a kínálatban. Ezen tarthatatlan állapot megszüntetésére hivatott a Real Vision 4K néven heteken belül érkező újdonság.

  »további részletek...


Plusz okosságok: SmartBox 4K Plus
2021. február 23.

  A Pro 4K II Plus rekordsebességű lecserélése után lehet, nem is lepődünk meg azon, hogy kb. fél év után a legkedvezőbb árú Dune HD lejátszó, a SmartBox 4K is megújul. Modernebb külsővel és gyakorlatilag csak pár hardveres és szoftveres újdonsággal érkezik a SmartBox 4K Plus! A beépített Wi-Fi immár kétsávos (2,4 és 5 GHz), és képes a 802.11ac sebesség kezelésére is. A 6.0.1-es Android rendszer helyett pedig 7.1-est találunk az újdonságban. A külső kicsit talán dizájnosabb lett, de továbbra is mindössze 101×101 mm alapterületű, és maradt a 26 mm-es magasság is. Hasznos fejlesztés, hogy végre a legkisebb lejátszóból sem hiányzik a Bluetooth, így játékvezérlők, headsetek és akár a Dune HD AirMouse is csatlakoztatható.

  Bár hivatalosan a SmartBox 4K még nem szűnt meg, a Plus változat csak minimálisan drágább, így azt gondoljuk, nincs értelme mindkét modell forgalmazásának. A SmartBox 4K Plus már kapható a forgalmazóknál, jelenleg a SmartBox 4K-val azonos ajánlott áron: 23 980 Ft-ért.Max Vision 4K: Kihozták belőle a maximumot?
2021. február 6.

  Bár úton még nincs a kereskedőkhöz, de március első felére már várható a második Dolby Vision-képes Dune HD modell, amely a korábbi Max 4K-t hivatott leváltani. A Max 4K és a jelenleg is kapható Ultra 4K már a high-end készülékek kategóriájában játszik (legyen szó akár kép-, akár hangminőségről), ennek megfelelően válogatott alkatrészekből – pl. toroid mágneses stabilizált tápegység –, különleges megoldásokkal készült (lásd pl. korábbi hírünkben ITT. Az új, kisebbik csúcsmodell Max Vision 4K névre lett keresztelve, és ellentétben a Pro Vision 4K Solo-val, nem csak a Dolby Vision képesség az egyetlen újdonság, amit kínál.

  »további részletek...


A HDR10+ után érkezik a Dolby Vision is a Dune HD lejátszókra
2021. február 4.

  Közel 1 éve jelentette be a gyártó az első HDR10+ színkódolás megjelenítésére (pontosabban feldolgozására) képes modelleket; a RealBox 4K-t és a Pro 4K II-t. Most két újabb – igaz magasabb árkategóriájú – Dune HD lejátszót mutatunk be, amelyek a Dolby Vision színrendszerű videokat is kezeli, így gyakorlatilag a képfeldolgozás tekintetében végre a médialejátszók is utolérik az asztali Blu-ray lejátszókat, illetve a jóval nagyobb adatfeldolgozási (bit)sebesség miatt többet tudnak azoknál. Köszönhető mindez annak, hogy a Dolby Laboratories, Inc. végre megvásárolhatóvá tette a Dolby Vision licencét médiaprocesszorok mellé is, a legújabb Realtek RTD1619DR CPU pedig tartalmazza a feldolgozáshoz szükséges elektronikát.

  »további részletek...


Dune HD Pro 4K Plus II még decemberben!
2020. december 5.

  Nem csak a szoftverfejlesztés folyamatos a Dune HD-nél, de újabb és újabb készülékek is készülnek. Még ebben a hónapban megjelenik a hazai kereskődőknél a Pro 4K Plus továbbfejlesztett változata – a Pro 4K II után nem meglepő módon – Pro 4K Plus II néven. Akár csak az elődmodell, az új is az aktuális Pro 4K (jelenleg Pro 4K II) alapjaira épül, de belső HDD-fiókot is tartalmaz. A külső alapvetően nem változott, de praktikusan az előlapra került a főkapcsoló és egy USB-port is. Idén viszont nem csak ennyi az újdonság...

  »további részletek...


Még kedvezőbb áron kapható a két legkisebb Dune!
2020. szeptember 29.

  A Dune HD számottevően csökkentette a SmartBox 4K és a RealBox 4K modellek árait Európában! Így a belépő szintű készülék 29 900 Ft helyett mától 23 980 Ft, a már HDR10+ megjelenítésre is képes, VFD-kijelzős, gigabites hálózati lejátszó, a RealBox 4K pedig 69 900 Ft helyett 58 390 Ft (ajánlott bruttó fogyasztói ár) lett. Jelen ismereteink szerint nem akcióról, hanem végleges árkorrekcióról van szó, bár a forint rohamos gyengülése még változtathat a következő napokban és hetekben az árakon – főleg, hogy a RealBox 4K következő szállítmánya 7–10 napon belül érkezhet az országba, jelenleg nincs készletünk belőle. Azt természetesen garantálni tudjuk, hogy aki a mától érvényes új áron előrendeli a RealBox 4K-t viszonteladóinknál, az biztosan nem drágábban fogja megkapni, illetve aki már régebben vár erre a típusra, de még a magasabb áron rendelte elő, annak is a kedvezőbb árat kell majd átvételkor fizetnie.Érkeznek végre a 2020-as Dune HD lejátszók!
2020. július 18.

  Március 17-i hírünkben bemutattuk a 3 új Dune HD készüléket, amelyekkel az orosz gyártó az idén megújítja a belépő- és középkategóriás kínálatát. Most, hogy a SmartBox 4K, a Realbox 4K és a Pro 4K II első szállítmánya napokon belül megérkezik hozzánk, ismertté váltak a hazai árak és a boltokba kerülés dátuma is. Nézzük tehát, mikortól, mennyiért, és milyen különbségek alapján választhatunk új Dune HD lejátszót, amely szinte bármilyen film-, zene- és képfájlt hibátlanul képes lejátszani még 4K felbontás és hálózati forrás esetén is!

  »további részletek...  Copyright © Dune-HD.hu. Minden jog fenntartva! :: NEON Multimedia Kft. :: Adatkezelési tájékoztató :: RSS
address catalog .