Windows 11 nem találja a médialejátszót!

Fórum szabályok
Zárt topik, csak termékregisztráció után írhatsz ide!

Re: Windows 11 nem találja a médialejátszót!

HozzászólásSzerző: Kyle » 2024.01.07. 17:02

MasterDj írta:Fő gépemen windows 11 van telepítve és ez nem látja a dune hd 4k pro plus készülékemet...

Nem használok Windows-t, így vélhetően nem én fogok segíteni. De az androidos modelleken nem kell SMB1-et használni. Lásd a Beállítások között az SMB-szerver opcióit! Azt sejtem, a Windoes 11 alapból nem engedi, hogy vendég felhasználó (azaz név és jelszó nélküli) csatlakozzon. Vagy ezt engedélezed a Windows alatt, vagy a Dune-ön az SMB-szerver beállításainál kikapcsolod a jelszó nélküli csatlakozás lehetőségét.
Dune-HD.hu adminisztrátor – Szemetek, kicsinálták Kenny-t!
Kyle
Adminisztrátor

Windows 11 nem találja a médialejátszót!

HozzászólásSzerző: MasterDj » 2024.01.06. 22:31

Sziasztok!
Fő gépemen windows 11 van telepítve és ez nem látja a dune hd 4k pro plus készülékemet.
Egy másik gépen windows 8 van ami pedig egyből látja és tudok rá másolni vagy törölni.
Mind két gépen bekapcsoltam a windows szolgáltatásokban az SMB 1.0 fáljmegosztást.
Windows 8 egyből kezelte és látta a lejátszót de windows 11 alatt továbbra sincs semmi sajnos.
A ssoportházirend - Számítógép konfiguráció - Hálózat - Lanman munkaállomás - Vendégek nem biztonságos bejelentkezéseinek engedélyezése pontot is engedélyeztem.
Kérlek segítsetek köszönöm...
MasterDj

Előző

Vissza: A Dune lemezeinek megosztása hálózaton (SMB-, FTP-szerver)