Volt egy kis időm jobban megnéztem mi a gond.Elfelejtettem hogy a képernyőfotózást az Eject gombra állítottam így persze nem működik a tálca nyitás.User error volt.
Sziasztok! Rég nem használtam már az optikai meghajtót a Smart B1-en.Ma abba futottam bele hogy távval nem nyílik a tálca.Először arra gondoltam hogy fw függő lehet a dolog,de most nem akarom kipróbálgatni az összeset meg időm sincs rá a you tube tesztelése lefoglal rendesen. Szerencsére a készüléken lévő eject gomb még működik bár kb pár másodperc után vissza is löki magát ami nem túl biztató.Lehet hamarosan elhal szegénykém.Ezt javíttatni tuti nem gazdaságos. Valaki akinek B1-e van (vagy akkori szériákból optikais lejátszója) megnézné nekem hogy melyik fw-n működik biztosan a távval? Köszi előre is.
Úgy értem kivettem, visszazártam, utána pár nap múlva már nem nyílt. Gombnyomásra hallatszik, hogy erőlködik valamin, ezért én is mechanikai problémára gyanakszom. De akkor marad a szerviz. Már amikor legközelebb Szegeden vagy Budapesten járok...
Néhány órás boldog használat után egy Verbatim DVD-R-t akartam lejátszani, amit nem bírt olvasni. A lemezt kivettem, de utána már nem nyílt ki a tálca. Próbáltam a Prime-oknál haszálatos eject+power gomb kombinációt, de azzal sem nyílt ki. Szerviz lesz a vége?