Távvezérlés androidról

Re: Távvezérlés androidról

HozzászólásSzerző: Kyle » 2017.02.12. 20:05

attilakantor2 írta:...Igen ám, csakhogy könnyen lehet, hogy a "jukeboxos"-ból a régi készüléktulajdonosok nem kapnak majd...

Szerintem nem „könnyen lehet”. De meglátjuk, addig nincs értelme erről beszélnünk, amíg nem tudunk semmi mást, mint hogy fejlesztik a mobilos távvezérlést végre.
Dune-HD.hu adminisztrátor – Szemetek, kicsinálták Kenny-t!
Kyle
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: attilakantor2 » 2017.02.11. 21:03

Kyle írta:A fejlesztők a jukeboxos távvezérlő appon dolgoznak éppen, nem a régit toldozgatják.

Igen ám, csakhogy könnyen lehet, hogy a "jukeboxos"-ból a régi készüléktulajdonosok nem kapnak majd...
(Dune-Hírek - 2016. szeptember 8. "Ja, és hogy lesz-e My Collection a régebbi modellekre is? A hivatalos válasz, amit laptunk: „Talán”.")

Lehet a kérdést máshogy is nézni. Ahogy én látom: a régit tényleg nem toldozni kéne, hanem befejezni. Pl. számomra így a program kerek egésszé válna. És egyáltalán: azért írtam ide, mert hiszek benne, hogy amit szeretnék, nem holmi toldozgatás, hanem indokolt fejlesztés, komoly funkcionális előrelépés lenne. Erősen valószínűsítem, hogy nemcsak számomra, hanem a zenerajongó Dune-felhasználók (a hűséges régebbieket is beleértve!) széles tábora számára is...
attilakantor2

HozzászólásSzerző: Kyle » 2017.02.11. 14:42

attilakantor2 írta:...Nem értem, hogy a fejlesztők miért nem teszik hozzá ezt a "hajszálat" a programjukhoz - legalább egy mappán belüli "play all" utasítás lenne!

A fejlesztők a jukeboxos távvezérlő appon dolgoznak éppen, nem a régit toldozgatják.
Kyle
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: attilakantor2 » 2017.02.11. 14:12

A napokban letöltöttem a Dune HD RC alkalmazást, és ugyanabba a problémába ütköztem, mint novogradecz kolléga: a böngészőben az adott fájl ikonjára kattintva a készülék csakis azt az egyetlen számot játssza le. Lehet, hogy ez filmekhez nagyon jó így, viszont zenelejátszásra használhatatlan a program. Vagy legalábbis értelmetlen... A lejátszási listák használata sem jelent megoldást, egyrészt rendkívül körülményes, másrészt - többszáz CD-re létrehozni?!
Iszonyú bosszantó, mert az alkalmazást ettől eltekintve szerintem egy hajszál választja el a tökéletestől: egyszerű, letisztult, könnyű beüzemelni és használni.
Nem értem, hogy a fejlesztők miért nem teszik hozzá ezt a "hajszálat" a programjukhoz - legalább egy mappán belüli "play all" utasítás lenne!

Erre azóta sem tud valaki valamilyen megoldást?
attilakantor2

HozzászólásSzerző: Kyle » 2015.01.10. 11:36

novogradecz írta:Szerintem ez így elég gáz, szinte használhatatlan erre...

Valóban, a te telefonodon láthatólag rosszul jelenik meg.
Kyle
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: novogradecz » 2015.01.09. 23:35

Én nem tudok szép screenshot-ot készíteni, de lefotóztam, hogy néz ki nálam.
Szerintem ez így elég gáz, szinte használhatatlan erre...
Kép
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu
Köszi!
novogradecz

HozzászólásSzerző: Kyle » 2015.01.07. 18:42

novogradecz írta:...Amit belinkeltél, milyen androidos cucc? tablet?

Ez egy 480x800 pixel felbontású 5 éves ZTE Blade telefon, ráhekkel 4.2.2-es Androiddal. Szóval nem kellene Neked sem máshogy látszódnia. Ránagyítani nem lehet, az egy app, nem kép...
Kyle
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: novogradecz » 2015.01.06. 19:22

Igen, ez az "5 csík":) Nálam nincs rajtuk a felirat, a csíkok is eszméletlen picik, elég eltalálni ujjal...
Talán felbontás probléma?
Egy Samsung Galaxy S4-et használok. Rá nem nagyítottam, kipróbálom, változik-e.
Amit belinkeltél, milyen androidos cucc? tablet?
Köszi! Üdv: Csaba
novogradecz

HozzászólásSzerző: Kyle » 2015.01.06. 18:39

Nálam nem 5 csík jelenik meg:

Kép

Létrehozok egy lejátszási listát, kijelölöm az összes zenét a mappában, majd hozzáadom a lejátszási listához. Utána a lejátszási listát indítom, és szól akár több száz zene is egymás után.
A program egyébként azt írja ki, hogy hálózati hely böngészése „még” nem támogatott. De úgy tűnik, lassan évek óta nem fejlesztik már ezt. Rákérdezek, várható-e változás.
Kyle
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: novogradecz » 2015.01.05. 21:56

Újra leírom a problémámat, talán nem fogalmaztam elég szabatosan.
Szóval a célom a következő: androidon akarok úgy tallózni a dune-be rakott vinyón levő mappámból, hogy lássam az almappákat rendesen, mint egy intézőben (és ne a dune egysoros kijelzőjéről kelljen kitalálnom, melyik almbum is az). Ezt zenelejátszáskor használnám ki elsősorban, mivel ekkor nem használom a dune-ra kötött projektort. Tudom, hogy a hálózati mappákat nem tudja így lejátszani (bár ezt sem értem, miért nem megoldható), ezért tettem a kérdéses mappát a dune házába rakott vinyóra.
Elindítom a Dune HD RC alkalmazást az androidon, és alul a kedvencekből előveszem a "LOSLESS" mappámat. Ott végig tudom szépen böngészni az albumjaimat, semmi probléma. Elindítom az első számot a szám ikonjára kattintva, de a következőt már nem játssza le.
Ha hosszan lenyomva tartom az ujjam a szám ikonja felett, 5 kis csíkot "ajánl fel", ezek közül az első egy szám kijelölését végzi, a másodikra nem jöttem rá, a harmadikkal playlist készítését ajánlja fel, a negyedik az egész mappa tartalmát kijelöli, az ötödik megszüntet minden kijelölést. De sehogy nem tudtam elérni, hogy a teljes mappa minden számát sorba lejátssza, ahogy ezt zenelejátszáskor szeretném.
Tudtok segíteni? Esetleg, ha ezt nem tudja, tudnátok orvosolni?
Tudom, hogy ez nem elsősorban zenelejátszó vas, de én arra is használom, egész szép eredménnyel, de az egysoros kijelzőn nem igazán lehet eligazodni, ezért gondoltam munkára fogni az androidos applikációt.
Köszönettel!
novogradecz

Következő

Vissza: Távvezérlés hálózaton keresztül