Szerző: novogradecz » 2015.01.05. 21:56
Újra leírom a problémámat, talán nem fogalmaztam elég szabatosan.
Szóval a célom a következő: androidon akarok úgy tallózni a dune-be rakott vinyón levő mappámból, hogy lássam az almappákat rendesen, mint egy intézőben (és ne a dune egysoros kijelzőjéről kelljen kitalálnom, melyik almbum is az). Ezt zenelejátszáskor használnám ki elsősorban, mivel ekkor nem használom a dune-ra kötött projektort. Tudom, hogy a hálózati mappákat nem tudja így lejátszani (bár ezt sem értem, miért nem megoldható), ezért tettem a kérdéses mappát a dune házába rakott vinyóra.
Elindítom a Dune HD RC alkalmazást az androidon, és alul a kedvencekből előveszem a "LOSLESS" mappámat. Ott végig tudom szépen böngészni az albumjaimat, semmi probléma. Elindítom az első számot a szám ikonjára kattintva, de a következőt már nem játssza le.
Ha hosszan lenyomva tartom az ujjam a szám ikonja felett, 5 kis csíkot "ajánl fel", ezek közül az első egy szám kijelölését végzi, a másodikra nem jöttem rá, a harmadikkal playlist készítését ajánlja fel, a negyedik az egész mappa tartalmát kijelöli, az ötödik megszüntet minden kijelölést. De sehogy nem tudtam elérni, hogy a teljes mappa minden számát sorba lejátssza, ahogy ezt zenelejátszáskor szeretném.
Tudtok segíteni? Esetleg, ha ezt nem tudja, tudnátok orvosolni?
Tudom, hogy ez nem elsősorban zenelejátszó vas, de én arra is használom, egész szép eredménnyel, de az egysoros kijelzőn nem igazán lehet eligazodni, ezért gondoltam munkára fogni az androidos applikációt.
Köszönettel!