SmartTube / Pro Vision 4k

Re: SmartTube / Pro Vision 4k

HozzászólásSzerző: skc784 » 2025.12.08. 11:26

Kyle írta:
skc784 írta:Bocs, jobb híján ide írok...

Pedig tudsz nyitni teljesen új topikot bármikor...
Én nem hallottam ilyenről (tudsz adni valami linket, ahol erről van szó?), pedig nekem is a SmartTube fut. De megnézem. Ha arról van szó, amit írsz, hogy az Android rendszerbe bejutó kártékony program került a lejátszóra, akkor bizonyosan factory reset kell.

https://smarttubeapp.github.io/

Amennyire sikerült utánaolvasnom, egyelőre nem világos, hogy egyáltalán tényleg telepített-e valamit, és az mennyire veszélyes.
skc784

Re: SmartTube / Pro Vision 4k

HozzászólásSzerző: Kyle » 2025.12.08. 10:03

skc784 írta:Bocs, jobb híján ide írok...

Pedig tudsz nyitni teljesen új topikot bármikor...
Én nem hallottam ilyenről (tudsz adni valami linket, ahol erről van szó?), pedig nekem is a SmartTube fut. De megnézem. Ha arról van szó, amit írsz, hogy az Android rendszerbe bejutó kártékony program került a lejátszóra, akkor bizonyosan factory reset kell.
Dune-HD.hu adminisztrátor – Szemetek, kicsinálták Kenny-t!
Kyle
Adminisztrátor

SmartTube / Pro Vision 4k

HozzászólásSzerző: skc784 » 2025.12.06. 20:48

Bocs, jobb híján ide írok.

Szóval nemrég kiderült, hogy a (Pro Vision 4k-n) gyárilag telepített SmartTube utóbbi pár frissítésével malware kerülhetett a rendszerbe, maga a fejlesztő sem árul el ennél pontosabbat, mindenesetre erősen ajánlott eltávolítani a régit és telepíteni a teljesen új buildet.

A kérdésem az, hogy kell-e Dune factory reset, vagy elég, ha leszedem a régi SmartTube-ot.
skc784

Vissza: YouTube