Sziasztok.
Csak egy pár szösszenet első pár óra a lejátszóról... : olvastam itt ezt azt, pl nem kezel valamilyen merevlemezt, én egy 1500 ft-os USB hub-al kötöttem rá egy 2 és egy 3TB-os külső vinyót, maradéktalanul felismerte(normális oprendszerrel formázva,nem androiddal meg MAC-el NTFS-re).
Vagy, hogy nem látja a számítógépet (illetve a megosztásait, WIN10-el) a dune, ez nálam nem volt probléma, elsőre sikerült. Eddig az összes formátumot felismerte ami van a winyóimon. 4K lejátszás hálózaton keresztül is akadásmentes (pc-ről gigabit lanon), csak egy picit gondolkodott amikor mondjuk 40%-ra ugrottam, de 2 mp alatt összeszedte magát. DVB-T tuner részét tudtam csak kipróbálni, működik, de nem fogom használni.
Képminősége tökéletesen megegyezik az ez előtti "agyontámogatott, istenített" lejátszóméval, tehát működik az a VXP rendesen...

Viszont remélem lesz olyan firmware, amibe nem lesz beleerőltetve az Android, mert akkor szívás..... Rendszermemóriától el lehet köszönni, hálózati lejátszástól szintén, nem lesz kadenciahelyes lejátszás.... stb. Nekem elhihetitek, majd egy évet használtam 2x8 magos médiaprocesszorral szerelt Androidos ....rt, öröm volt megszabadulni tőle.....