Bluetooth csatlakozás

A Pro 4K Android operációs rendszeréből, processzorából és egyedi csatlakozóiból következő kérdések és problémák topikja.

Re: Bluetooth csatlakozás

HozzászólásSzerző: maxhim » 2019.04.04. 14:29

Egy kis Blow fülesem van, de ez nem lehet "kifogás", mert mindig mindenre csatlakozik (TV. Erősítő, Telefon). Rájöttem viszont, hogy ez a része nem is érdekel, mert Így inkább csak TV adást nézek esténként, de mozizni biztosan nem fogok egy BT fülessel. Zenéből meg nincs sok a 4K-n, úgyhogy szerintem ez a téma ennyi volt részemről. Köszi a felvilágosítást!
Zidoo Z9X
Dune HD Pro 4K
X96Max Plus2 with CE
Amazon Fire TV Stick 4K MAX
maxhim

HozzászólásSzerző: Kyle » 2019.04.04. 10:54

maxhim írta:...az Android BT menüjébe lépve ott volt a fülesem (eddig nem) és tudtam csatlakozni is rá...

A BT File Transfer azt tudja, amit a neve ígér. Bluetooth-on adatot küldhetsz az őt futtató androidos eszközre. De el kell indítani a programot ahhoz, hogy fogadja, kvázi egy fájlszerverként fog működni. Nem tudom milyen Bluetooth fülhallgatód van, de az iEast BA10 amit az előző posztomban linkeltem gond nélkül, hibáltanul működik a Pro 4K-val.
Dune-HD.hu adminisztrátor – Szemetek, kicsinálták Kenny-t!
Kyle
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Kyle » 2019.04.04. 10:40

Sabertooth159 írta:Én azt hittem hogy bluetoothon keresztül tudok zenét lejátszani a telefonomról, mintha egy erősítőnek küldeném a jelet.

A Dune egy Androidos „telefon”. Egy telefonra nem tudsz egy másikról bluetooth-on zenét streamelni, csak kihangosítókra, hangszórókra (pl. ERRE), vagy pl. hálózati lejátszókra (mint EZ is), de ott ugye már a nem a Bluetooth-ot kell szerencsére használni.
Kyle
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: maxhim » 2019.04.03. 19:01

Kipróbáltam. Ha jól értem, feltelepítés után ezzel a programmal nincs tennivalóm, lévén, hogy csak a régebben felismert telefonomat látta. Viszont az Android BT menüjébe lépve ott volt a fülesem (eddig nem) és tudtam csatlakozni is rá. Zenét is hallgattam próbaképp, működött is, ahogy kell. Egyszer. Azóta nem tudok csatlakozni rá. Valószínűleg, ha újraindítanám a DUNE-t akkor megint menne, de ez így kuka. Arról nem is beszélve, hogy mindig be kéne lépkedni az androidba, ha használni szeretném. Máshogy nem tud csatlakozni rá, ugyanis a menüben azt írja, hogy a közeli eszközök láthatók a DUNE számára, HA a bluetooth menü meg van nyitva. Tehát csak akkor! Automatikus csatlakozás nincs, így az egész BT rész csak egy bullshit, nekem legalább is így semmit sem ér.
Zidoo Z9X
Dune HD Pro 4K
X96Max Plus2 with CE
maxhim

HozzászólásSzerző: Sabertooth159 » 2019.04.03. 16:29

Én azt hittem hogy bluetoothon keresztül tudok zenét lejátszani a telefonomról, mintha egy erősítőnek küldeném a jelet.
Sabertooth159

HozzászólásSzerző: Kyle » 2019.04.03. 15:52

maxhim írta:...Pedig ha jól sejtem ennek működnie kéne, nem?

Igen, headsetet tudni kell csatlakoztatni egy tabletre, telefonra (a Dune-re így gondolhatsz gyakorlatilag). Mi már használtuk így Bluetooth-os kihangosítóval (iEast BA10). A fájlküldéshez kell program, természetesen.
Kyle
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: maxhim » 2019.04.03. 11:46

Nem várok tőle semmit mást, csak azt, hogy a BT csatlakozás működjön. Lehet, hogy nem jól gondolkozom, de a BT fülesemet sem látja, azt, amit a lakásban minden más igen. Szóval felteszem az app-ot amit javasoltál és meglátom mi lesz. Így ugyan is nem tudok a fülesen hallgatni semmit a Dune-ről. Pedig ha jól sejtem ennek működnie kéne, nem?
Zidoo Z9X
Dune HD Pro 4K
X96Max Plus2 with CE
maxhim

HozzászólásSzerző: Kyle » 2019.04.02. 20:38

Nem tudom, mit vársz a Dune-től pontosan Bluetooth-on, de ha fájlt szeretnél mondjuk küldeni, akkor telepíteni kellene egy ennek megfelelő appot, pl. a Bluetooth File Transfer-t. Két különböző Androidos eszköz nem küldözget egymásnak fájlt rendszerszinten.
Kyle
Adminisztrátor

Bluetooth csatlakozás

HozzászólásSzerző: maxhim » 2019.04.02. 15:43

Segítséget kérnék BT csatlakozáshoz, mert egyszerűen nem megy/nem tudom hogyan kell. Egy MI A1-es telefonom van, mindenhez csatlakozik ami csak BT-s, kivéve a Dune-t. Pontosabban csatlakozik, de nem csinál semmit. A Dune nem fogad tőle semmit. Ezt látom :

Kép
Kép

Még csak nincs is ott a média lejátszása lehetőség. Az Internetelérésre hiába megyek rá, nem csinál semmit. Mit rontok el?
Zidoo Z9X
Dune HD Pro 4K
X96Max Plus2 with CE
maxhim

Vissza: Pro 4K (Plus) specifikus kérdések