Pro 4K Plus multimédia lejátszó zoom funkciója

A Pro 4K Android operációs rendszeréből, processzorából és egyedi csatlakozóiból következő kérdések és problémák topikja.

Re: Pro 4K Plus multimédia lejátszó zoom funkciója

HozzászólásSzerző: maxhim » 2019.05.23. 15:37

bandor írta:max a kép széléről marad le egy kevés információ.

Tehát a film egy része. Számomra ez még mindig az érdekes gondolkozásmódba tartozik....
Zidoo Z9X
Dune HD Pro 4K
X96Max Plus2 with CE
Amazon Fire TV Stick 4K MAX
maxhim

HozzászólásSzerző: bandor » 2019.05.23. 11:57

Nem egyedül neki hiányzik a zoom funkció. A vásznon a 3d- filmeket a régebbi dune-val én is felszoktam zoomolni 1,1 , vagy 1,3 -ra. Itt még minőség romlás nincs , max a kép széléről marad le egy kevés információ. Cserébe sokkal élvezhetőbb a 3d legalábbis nekem, meg a családom számára. Reméljük hogy minél előbb javítják a firmware-ben , mint ahogy más hiányosságokat is már javítottak.
bandor

HozzászólásSzerző: maxhim » 2019.05.20. 18:43

istvanmk8 írta:Inkább a széléről vesszen el kis rész, mint alul-felül fekete sávot lássak.
istvanmk8

Érdekes gondolkodás mód! Ezzel szerintem egyedül vagy. LCD-nél meg teljesen mindegy, meddig mutat statikus képet, nincs beégés. Nem hiába ad a Samsung is 10 év garit erre a hibára....
Zidoo Z9X
Dune HD Pro 4K
X96Max Plus2 with CE
maxhim

HozzászólásSzerző: Kyle » 2019.05.20. 17:06

istvanmk8 írta:A belső merevlemez kikapcsolt állapotban sem áll le...

Szerintem késznelétbe kapcsolod, nem teljesen ki. Ezt az Energiagazdálkodás menüben lehet állítani. Késznelétben nem áll le, hiszen ilyenkor csak a HDMI van lekapcsolva, megy a fájlmegosztás, torrentezés, bármi.
Ahhoz a Dune-nek nincs köze, hogy más gyártók androidos alkalmazásáiban van-e, és milyen ZOOM funkció. De örülök, hogy azt mondod, nem csak a Dune ad valami buta lejátszó appot, de mások sem csináltak még jobbat Androidra ezek szerint. Már ha a ZOMM funkció a mérvadó, egy médialejátszó app megítélésénél...
Dune-HD.hu adminisztrátor – Szemetek, kicsinálták Kenny-t!
Kyle
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Kyle » 2019.05.20. 17:04

istvanmk8 írta:Nem hiszem hogy használ a led tv-nek több órás olyan használata hogy alul-felül fekete csík van...

Annak aztán mindegy, nem plazma és nem OLED.
Kyle
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Kyle » 2019.05.20. 17:03

istvanmk8 írta:...a javítás firmware-frissítéssel lesz javítva, és mikor?...

Sehogy máshogy, mint firmware-frissítéssel lehet megoldani egy szoftveres gondot. Fogalmam sincs, hogy mikor foglalkoznak majd ezzel, a frissítésekről szóló topikunkban láthatod, hogy kb. milyen sűrűn és milyen jellegű változásokkal jönnek frissítések. Ha ez a fura ZOOM létkérdés, azt javaslom, vidd vissza, nem neked való! Még nagyon sok és jóval fontosabb dolog sem működik, ahogy ez lenni szokott az új lejátszókkal. Pont ez volt a Te korábbiddal is, csak azt már akkor vetted, amikor kiforrott volt. De legalább is a ZOOM olyan volt, ahogy szeretted volna.
Kyle
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: istvanmk8 » 2019.05.20. 16:40

Ha van a gépen ilyen funció az müködjön rendesen.Van mikor csak 1.05 vagy 1.1-re nagyítom, így nem sok veszik el a képből.
Inkább a széléről vesszen el kis rész, mint alul-felül fekete sávot lássak.
istvanmk8
istvanmk8

HozzászólásSzerző: maxhim » 2019.05.20. 16:26

istvanmk8 írta: androidos rendszerben sem müködik a zoom funkció
istvanmk8

Ezt én sem értem, de tényleg. Olyan zoom funkción lovagolsz, amit senki sem akar használni, hiszen, mint ahogyan előttem is írták, a kép (film) egy része eltűnik, nem látod! Mi ennek az értelme? Elvileg persze igazad van ha nem működik a zoom ezen része (nem tudom, mert én még az életben nem használtam zoomot egyetlen lejátszómon sem), de még mindig itt lebeg a kérdés : mi értelme van egy szélesvásznú filmet kinagyítani, amikor ezáltal a kép jelentős része láthatatlan lesz? Komolyan érdekel a válaszod!
Zidoo Z9X
Dune HD Pro 4K
X96Max Plus2 with CE
maxhim

HozzászólásSzerző: istvanmk8 » 2019.05.20. 16:20

Nem hiszem hogy használ a led tv-nek több órás olyan használata hogy alul-felül fekete csík van.Amúgyis méret arányos nagyításról beszéltem, amikor a kép két szélét vágja le, tehát nem lesz torz a kép.
istvanmk8
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára istvanmk8 2019.05.20. 16:31-kor.
istvanmk8

HozzászólásSzerző: istvanmk8 » 2019.05.20. 16:01

A belső merevlemez kikapcsolt állapotban sem áll le. Ja és az androidos rendszerben sem müködik a zoom funkció kivéve az
SPMC lejátszót.
istvanmk8
istvanmk8

Következő

Vissza: Pro 4K (Plus) specifikus kérdések