Már ez a második DUNE készülékem és nem csalódtam benne, ezért maradtam a DUNE-nél (és persze a BD iso menüvel lejátszása, 4K, HDR és ilyesmik miatt). Az előző modell TV 102W is gond nélkül megette a fájlokat és ez sem gondolkodik semmin (szerencsére

). A réginél Yadis-t használtam, itt viszont a Jukebox közel sem éri el a Yadis, vagy akár a komolyabb, KODI szintjét. A kezelőfelület könnyen kezelhető és mindent lejátszik. Ennyi nekem elég volt hogy ezt válasszam. Kínait nem akartam, mert a funkciók negyede csak kamu (általában), lefagy, akad és a BD iso-t csak lite-ként eszi meg, ami a TV102W-nek is sikerült. Szóval semmi bajom a lejátszóval, csak a Jukebox olyan mintha béta lenne a kodihoz képest. Ezért azt hozom ki a lejátszóból, amit csak lehet és ha ehhez kicsit trükközni kell, akkor semmi gond, van MX player. Csak egy kicsit jobb lenne, ha a Dolby TrueHD hangsávos filmet is kodiból indíthatnám. Ezért kell a com.android parancs, amit még mindig nem tudok, de hátha Te tudsz segíteni, hogy a gyári alap lejátszót, amit a galleryból lehet indítani, annak mi a neve