Én a múlt héten, kedden kaptam készhez a Pro 4K-mat. Ugyan az a problémám mint TazLeacher-nek. Vicc hogy 80 ezerért nem működik. Előbb visszaállítottam a legutolsó nem béta verziót. Ugyan az a jelenség. Nem viszi a HDR 4K filmeket. Hétfőn még nem telik le a 14 nap ami online vásárlásnál lehetővé teszi az elállást, úgy hogy intézkedem és megy vissza. Nem hiszem hogy nekünk kellene megelőlegezni 80 ezret, hogy majd HÁTHA egyszer javítják... A Google Play Services soha nem is volt bekapcsolva nálam. A gyári resetnél még azt a három programot sem engedem telepíteni amiket felkínál (Netflix, stb.). De az is egy vicc... Veszek egy autót de ne vegyek rá gyári felnit mert elromlik a kocsi? Most komolyan ilyen tanácsokat adtok?
Nekem az a fura hogy kb. egy időben vettük TazLeacher-el és csak nekünk van problémánk a jelek szerint. Simán el tudok képzelni valami más hibát is... Abban sem vagyok biztos hogy Androidos a hiba. A 'Dune HD alkalmazás leállt.' Ezt a progit biza nem a Google család írta, hanem a Dune család. Ez szerintem az ő saruk. Nekem elég nagy csalódás...
UPDATE: Sikerült 'vissza hoznom' a H.265 kódolással készült videók lejátszását. Visszaállítottam egy régebbi firmware-t (elsőre ebbe is belehalt...), majd a legujabbat. És ahogy itt ajánlottátok, közben a gyári visszaálltást is megcsináltam. Most épp jó... Merthogy legelső próbálkozásnál is jó volt, aztán egyszer csak nem. Remélem így is marad. Bár még meggondolom a holnap vásárlási elállást. Nincs kedvem/időm hetente 2-2 firmware és gyári beállításra, plusz a tobbi beállítgatásra. Egy kérdés: a gyári visszaállításnál volt egy opció arra hogy szaggatásmentes lejátszás legyen, de egy kicsit lassabb indulással. Ezt utólag hol tudom állítani? Mert nem kapcsoltam be és most szaggat a lejátszás.
Végül egy észrevétel ami nem ide tartozik: A dune-hd.hu főoldalon a bannerben ez a léjátszó az utólag 10ezer Ft-ért megrendelhető távirányítóval szerepel. Én azt hittem azt is kapom hozzá. Eléggé félrevezető.