Dune HD Pro 4K Plus Fagyás

A Pro 4K Android operációs rendszeréből, processzorából és egyedi csatlakozóiból következő kérdések és problémák topikja.

Re: Dune HD Pro 4K Plus Fagyás

HozzászólásSzerző: MasterDj » 2019.08.12. 16:30

Nos a filmezés nekem usb 3.0 merevlemezről történik. A fagyás nem állandó mikor kedve van. lényegében csak azt tudom le irni amit már tapasztaltam. Volt, higy inditottam egy filmet és a bal felső sartokban maradt az óra de a film nem indult el. Ki kapcsolni engedi csak távirányitóval de ennyi se vvissza lépni se fő mennü semmit nem hajlandó. Ilyenkor az hozta vissza ha tápot ki huztam és vissza utána indult a film. Nem állandó jelenség de volt már rá példa ezt csinálta. A szofvter természetesen naprakész rajta.
MasterDj

HozzászólásSzerző: Kyle » 2019.08.12. 11:17

MasterDj írta:...ezt a jelenséget mi okozza?

(Kérlek, ne posztolj egy kérdést több topikba! Töröltem a másikat.)
Jellemzően olvasási hiba a forráson. Honnan játszol le? Gyári állapot visszaállítását már próbáltad?
Dune-HD.hu adminisztrátor – Szemetek, kicsinálták Kenny-t!
Kyle
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: kalimera » 2019.08.09. 21:04

Biztosan attól fagy egy Dune, ha megszűnik az éppen használt megosztás.
Pl. alvó állapotba teszem azt a PC-t, amelyikről korábban valamit néztem, de nem kapcsoltam ki a lejátszót, és esetleg éppen Pause módban van. Ezen csak az áramtalanítás segít.
Milyen körülmények között fagy?
kalimera

Dune HD Pro 4K Plus Fagyás

HozzászólásSzerző: MasterDj » 2019.08.09. 18:56

Üdv, olyan problémám lenne 2-3 naponta ki kell húznom az áramból a készüléket mert kifagy a készülék. El szeretnék inditani egy filmet majd a bal felső sarokban ott marad egy óra ikon és se kép se hang. Akkor áll ez vissza ha a készüléket áramtalanítom. Kérdésem ezt a jelenséget mi okozza ? Van e rá lehetőség ezt orvosolni ??? A készülék ilyenkor nincs túlmelegedve vagy bármi hasonló ha ez segít.... A választ előre is köszönöm...
MasterDj

Előző

Vissza: Pro 4K (Plus) specifikus kérdések