HDD érzékelési probléma

Olyan kérdések helye, amelyek a Max 4K egyedi hardverével függhetnek össze, tehát nem pl. a lejátszás közben történő dolgokkal, mivel az minden Realtek-es Dune HD modellt egyformán érint a közös szoftver miatt.

Re: HDD érzékelési probléma

HozzászólásSzerző: Kyle » 2024.01.10. 10:34

burgman384 írta:...Van valami beállítás amit esetleg kihagytam, vagy hogyan érem el, hogy mind a 2db HDD-t lássa a lejátszó?

Egy régi Max 4K-ról beszélünk, nem egy mostani Max Vision 4K-ról? Nincs semmi beállítási lehetőség, mindkettőt kellene érzékelnie, ha azok normálisan csatlakoznak. Esetleg párszor dugd rá és hzd ki (kikapcsolt állapotban) a lemezeket a SATA-portokra, hátha csak kontakthiba volt, mert még nem voltak használva. És javaslom a lejátszóval formázni a lemezt, ha látja már. Egyébként tudjál róla, hogy a HDD motorja nagyon sok zajt visz a készülékbe, ami látványosan rontja a kép- és hangminőséget is.
Dune-HD.hu adminisztrátor – Szemetek, kicsinálták Kenny-t!
Kyle
Adminisztrátor

HDD érzékelési probléma

HozzászólásSzerző: burgman384 » 2024.01.09. 19:18

Sziasztok!
Vásároltam egy Dune HD Max 4K készüléket.
Ebbe a készülékbe, ugye 2db HDD-t lehe elhelyezni, egyet alulra, egyet pedig az előlapi nyílásba. Amikor először kipróbáltam, az alsó HDD-t nem érzékelte, az előlapit pedig igen. Próbálkoztam mindennel, ( HDD formázás, gyári visszaállítás, firmware frissítés, több HDD...) és egyik pillanatról a másikra érzékelte az alsó HDD-t, az előlapit pedig nem. Van valami beállítás amit esetleg kihagytam, vagy hogyan érem el, hogy mind a 2db HDD-t lássa a lejátszó?
Köszönöm a segítséget!
burgman384

Vissza: Max 4K specifikus kérdések