Deezer Hi-Fi

Olyan kérdések helye, amelyek vélhetően a Pro 4K II egyedi hardverével (pl. processzor) függhetnek össze, tehát nem pl. a lejátszás közben történő dolgokkal, mivel az minden Realtek-es Dune HD modellt egyformán érint a közös szoftver miatt.

Re: Deezer Hi-Fi

HozzászólásSzerző: Kyle » 2020.12.22. 10:43

jswilly írta:...Kicsit zavaros ez nekem, én úgy tudom, hogy vagy a teljes értékű Android, vagy az Android TV van egy eszközön, az adott platformhoz tartozó Play Áruházzal...

Regisztráljon bátran, nem függ össze semmivel! De mégegyszer: ez egy Android számítógép. Azt tudja, amit egy alkalmazás tud. Ha van „Teljes értékű Deezer” app, akkor a Dune-ön is futnia kell. A Pro 4K II-n ráadásul van Android 9 és Android TV is (bármikor elindítható az Android TV az Android 9-ből), no meg előre telepített az Aptoide „alkalmazásbolt” is, ahol távvezérlős android boxokra optimalizált verzió is vannak: link...
Dune-HD.hu adminisztrátor – Szemetek, kicsinálták Kenny-t!
Kyle
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: jswilly » 2020.12.21. 20:23

Kyle írta:Van a Play Store-ban is ahogy látom

Kicsit zavaros ez nekem, én úgy tudom, hogy vagy a teljes értékű Android, vagy az Android TV van egy eszközön, az adott platformhoz tartozó Play Áruházzal. Akkor hogyan lehetne telepíteni a teljes értékű Androidos Deezer appot?
Én még régebbi Dune-felhasználó vagyok, a Pro 4K II-t egy barátom vásárolta, de a vírushelyzet miatt nem tudom személyesen megnézni. Mivel a Deezer Hi-Fi számára döntő érv, még nem döntötte el, hogy visszaküldi-e a lejátszót, ezért nem regisztrált - ezért kérdezek én helyette.
jswilly

HozzászólásSzerző: Kyle » 2020.12.21. 10:40

jswilly írta:...Lehet-e használni a Deezer Hi-Fi csomagot ezen a lejátszón?

Ez a lejátszó egy androidos számítógép. Mindent lehet használni, ami androidra elérhető alkalmazás. Amit linkeltél, az Android TV-s alkalmazás, ami infra távvezérlős kezelésre van optimalizálva. Van a Play Store-ban is ahogy látom, de a fejlesztőtől kérdezd meg, melyik mit tud és melyik való Neked, a Dune-nek nincs köze hozzá!
Dune-HD.hu adminisztrátor – Szemetek, kicsinálták Kenny-t!
Kyle
Adminisztrátor

Deezer Hi-Fi

HozzászólásSzerző: jswilly » 2020.12.21. 04:13

Hi!

Az Android TV felülethez letölthető Deezer TV app nem képes veszteségmentes streamelésre.
https://support.deezer.com/hc/en-gb/articles/360000554625-Android-TV
Lehet-e használni a Deezer Hi-Fi csomagot ezen a lejátszón?
jswilly

Vissza: Pro 4K II specifikus kérdések