Olyan kérdések helye, amelyek a Max 4K egyedi hardverével függhetnek össze, tehát nem pl. a lejátszás közben történő dolgokkal, mivel az minden Realtek-es Dune HD modellt egyformán érint a közös szoftver miatt.
Szerző: maxhim » 2020.02.05. 09:48
Tudsz feltenni mintát? Megnézem Neked, de úgy rémlik, ilyet én már hallgattam a rendszeren.
Zidoo Z9X
Dune HD Pro 4K
X96Max Plus2 with CE
Amazon Fire TV Stick 4K MAX
-

maxhim
-
Szerző: Rolibratyo » 2020.01.29. 15:44
Egy HiSilicon Hi3798C V200 chipset-es Egreat A11, de emlékeim szerint a szintén Realtek RTD1295-öt tartamazó Zappiti 4K HDR is gond nélkül továbbította.
-
Rolibratyo
-
Szerző: Kyle » 2020.01.28. 16:26
Rolibratyo írta:...egy másik lejátszóval gond nélkül továbbítom a processzor felé és tökéletes a dekódolás is...
A pontos típusát a másik lejátszónak megkérdezhetem? Mert nem biztos, hogy a Realtek chip tud ilyet. Nem csak a Max 4K-n van így természetesen.
Dune-HD.hu adminisztrátor – Szemetek, kicsinálták Kenny-t!
-

Kyle
- Adminisztrátor
-
-
Szerző: Rolibratyo » 2020.01.28. 14:39
Sziasztok!
Sajnos nem működik megfelelően az 5 csatornás LPCM hangok továbbítása video fájlok lejátszása közben. Bármit állítok az Audio menüben csak 2 csatorna szól abból is teljesen hiányzik a center hangsáv.
A készüléket másik házimozi erősítővel is próbáltam ott is ezt produkálta. Ugyanezt az 5 csatornás LPCM hangot tartalmazó videofájlt egy másik lejátszóval gond nélkül továbbítom a processzor felé és tökéletes a dekódolás is, tehát a hiba nem a processzor / házimozi erősítő oldalán keresendő.
A készülék a HDMI OUT (Audio Only) kimeneten keresztül csatlakozik a dekódoló processzorhoz.
A készüléket mindig a legfrissebb firmware-rel használom.
A fenti probléma megoldásában kérném segítségeteket, illetve ha a jelenlegi firmware mellett nem megoldható, akkor a hiba / hiányosság jelzését a gyártó felé.
Előre is köszönöm
-
Rolibratyo
-
Vissza: Max 4K specifikus kérdések