Kyle írta:aspius írta:Nem igazan értem ezt a fórumot...
Sok oka lehet, ha nem válaszolunk napokig. Pl. nem vesszük észre a posztot. Vagy nem tudunk hozzászólni. Azért szerintem érted a fórumot, ha megnézed, mennyi és milyen kérdésre általában mennyi idő alatt jön válasz.
A jukebox találatok alapvetően nem a Dune-ön múlnak, biztos lehetsz benne, hogy minden filmet azonos algoritmus alapján keres. De mind a TheMoviedb, mind az IMDB gyakran módosít a rendszerén, akár ez is lehet az oka. Én azzal kezdeném a helyedben, hogy frissítek a
legújabb firmware-re, mert azt nem mondhatjuk a gyártónak, hogy egy régebbi firmware-rel milyen gondjai vannak valakinek!
Szia!
Köszi a választ.
A probléma nyilván valóan nem a világ vége mivel a készülék funkciójában tökéletesen működik csak engem egy kicsit zavar.
A készüléken a legújabb stabil FW van, tehát nyugodtan tegyem fel a legutóbbi Beta Fw-t?
Ami nekem van fent az nem régebbi hanem az egyetlen hivatalos FW, a többi amit felajánl az mindegyik beta.
Gyorsan fel is raktam a Pro 4K II - 200929_0332_r15 - béta verziót, majd újra szkennelés, és sajnos nincs semmi változás, tehát amit a lenti hozzászólásomban írtam az még mindig fenn áll.
"A jukebox találatok alapvetően nem a Dune-ön múlnak, biztos lehetsz benne, hogy minden filmet azonos algoritmus alapján keres. De mind a TheMoviedb, mind az IMDB gyakran módosít a rendszerén, akár ez is lehet az oka." - a korábbi hozzászólásban írtam hogy a DS videó mindent megtalál, tehát nem gondolom, hogy az oldalak módosítása miatt lenne, de a PCH VTEN / NMJ Toolbox - al is voltak hasonló problémák és azt legalábbis az NMJ Toolbox frissítésével orvosolták a problémát, sajnos a VTEN támogatása megszűnt így ott a probléma még fenn áll.
Az esetleg elképzelhető, hogy megpróbáljátok reprodukálni a szkennelési hibát?
aspius