Lejátszási promlémák

A Pro 4K Android operációs rendszeréből, processzorából és egyedi csatlakozóiból következő kérdések és problémák topikja.

Re: Lejátszási promlémák

HozzászólásSzerző: lkeri » 2021.04.06. 17:18

Sziasztok!

Kb. 2 éve van PRO 4K-m és van több idegesítő hibája is amit a mai napig nem orvosolt sajnos egy frisstés sem ebben kérnék egy kis segtséget, hátha van benne beállítás beli probléma. Gondoltam mielőtt kidobom a kukába próbálok egy szerencsét itt nálatok, amit előre is köszönök.

- A rádugott külső SSD winchestereket kikapcsoláskor nem kapcsolja ki így azok vígan pörögnek következő film nézéséig.
Emiatt minden film nézés előtt és után fel ill. le kell dugdosnom a vinyókat. Agyrém...
- Ha film lista aljára érek kereséskor akkor az lenne a logikus ha átugrana az elejére de ehelyett vissza kell lépkeni a tetejére...
-Film nézés közben - ezt kb. 3 nónapja csinálja - kb. 3 percenként felvillan egy infó sáv a képernyő tetején az aktuális felbontás ill. HDMI csatlakozó számának
tájékoztatásával.

Válaszaitokat előre is köszönöm.

Üdv:

Lali
lkeri

HozzászólásSzerző: Kyle » 2021.03.05. 17:59

ka-lasz írta:...A legfrissebb elérhető firmware-t használom (nem beta).

Ne törődj azzal, hogy béta vagy nem egy firmware, a legújabb legyen fent! Szerintem épp béta a legújabb a Pro 4K-ra.
Semmi mással nincs gondod, csak az onnan letöltött filmekkel? Küldj egy mintát, megnézném!
Dune-HD.hu adminisztrátor – Szemetek, kicsinálták Kenny-t!
Kyle
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: ka-lasz » 2021.03.05. 14:32

Sziasztok!
A Dune HD PRO 4K médialejátszó nem tudja lejátszani https://tvshows.today -ról letöltött epizódokat (akár HD, akár SD).
Néha nem indítja a filmet. Néha elindul és egy percen belül megáll, lefagy/kidob a kezdőoldalra, esetleg a pendrive mappájába.
Ilyenkor ki kell kapcsolni az eszközt és újra kell bootolni a lejátszót, de továbbra sem játssza le.
A legfrissebb elérhető firmware-t használom (nem beta).
Köszi!
ka-lasz

HozzászólásSzerző: Kyle » 2021.02.03. 23:09

tom2010 írta:...Ma felhívtam a garanciális szervízt, elmondtam,hogy miket tapasztaltam, bekérték a készüléket tesztelésre. Gondolom két-három nap és okosabb leszek...

Ezt nem javaslom, csináld meg a resetet legalább! Beállítások első menüjében ott a gomb hozzá! Ha behozod hozzánk bevizsgálásra, de semmi baja nem lesz (most ez valószínű), akkor ki fogsz fizetni egy bevizsgálási díjat feleslegesen, és utaztál feleslegesen. Akkor vidd be, ha majd azt mondom, hogy nincs más megoldás!
Kyle
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: tom2010 » 2021.02.03. 20:07

Látod, ennyire nem vagyok képben a számítogépes dolgokkal. Egy alkalommal csináltam gyári állapot visszaállítást, de a probléma maradt.
Ma felhívtam a garanciális szervízt, elmondtam,hogy miket tapasztaltam, bekérték a készüléket tesztelésre. Gondolom két-három nap és okosabb leszek.
Majd beszámolok a tesztelés eredményéről.
tom2010

HozzászólásSzerző: Kyle » 2021.02.03. 13:48

tom2010 írta:...Remélem ennyi adat már elég infót ad...

Én – ahogy írtam –, a Mediainfo nevű ingyenes Windows alkalmazással szerettem volna megnézi, mit ír ki egy problémás fájlról. De amiket írtál, az alapján nem gondolom, hogy bármelyikkel gond lehetne. Nyomtál már gyári állapot visszaállítását a Dune-ön? Melyik firmware van telepítve?
Kyle
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: tom2010 » 2021.02.02. 19:06

Valamit félreérthetően írtam vagy nem pontossan de az erősítőnél is éa a tv-n is azonos a probléma, bocs.
A filmek torrent oldalról valók, Ncoe-ról.
Hostiles (2017RELEASE.DATE..: 2021.01.16.ViDEO.CODEC...: x264 [DXVA]RESOLUTiON....: 1920x804 AUDiO.........: Hungarian DD 5.1 @ 640 kbps / #1 /.
Tenet.2020.1080p.UHD.BluRay.DD+5.1.HDR.x265.HuN-No1 15,9
Complete name : F:\Zenei DVD + HD\Motley Crue - The End Live in Los Angeles 1080p REMUX\Motley Crue - The End Live in Los Angeles 24,7GI
Complete name : F:\Zenei DVD + HD\KISS - 2020 Goodbye 1080i HDTV PORO-SHOT.mkv 39,28GIB. Remélem ezekre az adatokra gondoltál. Az utolsó kettő koncert.
Remélem ennyi adat már elég infót ad. Lehet,hogy már ezekből az adatokból is kiderül, hogyle játszhatóak-e ezzel a lejátszóval. Én a környezetemben senkit sem találtam aki legalább erre ránézet volna. Ja a Motley Crue koncertet egy alkalommal sikerült lejátszani utána többet sem.
tom2010

HozzászólásSzerző: tom2010 » 2021.02.02. 10:23

Most nem otthon vagyok, de este megnézem a filmek adatait. Esetleg telefonon nem vehetném fel veled a kapcsolatot? Lehet, hogy gördülékenyebb lenne számomra a probléma megtalálása.
tom2010

HozzászólásSzerző: Kyle » 2021.02.02. 09:40

tom2010 írta:...de az nem fordulhat elő, hogy ez a lejátszó hibás?...

Szerintem nem, ilyen hiba nem igen létezhet. Megmondanád egy Mediainfo program Windows alatt mit ír ki egy ilyen fájlról? Honnan származik a fájl? Ha torrent oldalról, mi az eredeti pontos fájlnév?
Ha arra jutunk, hogy ez hardverhiba (semmi jele még), akkor természetesen majd a garancialeveleden lévő szervizeinkhez fordulsz. Az sem lehet, hogy erősítőn keresztül lejátszva csak a hang marad ki, de közvetlenül a tévére kötve a kép is megakad. Nem lehet, hogy H.264/60 fps-es fájlt akarsz lejátszani?
Kyle
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: tom2010 » 2021.02.01. 22:44

Kipróbáltam egy 64 Gb-os pendriveval a már korábban is nézett filmet, sajnos szaggat. Egy másik WD passport 750GB-os winchesterrel is, mindegy, hogy mit próbálok lejátszani, minden féle filmnél ugyanaz a jelenség, szaggat, elmegy a hang.
Köszi Maxhim és Kyle a segítséget, örülök nimden ötletnek de az nem fordulhat elő, hogy ez a lejátszó hibás? Nem tudom, hogy mivel lehetne még kisérletezni, vagy, hogy kihez fordulhatnék? Itt a környezetemben beszéltem számitógép szerelővel de azt mondta,hogy annyi ideje neki nincs amennyi időbe neki telne kibogozni a hibát, és különbem is miért nem fordulok a forgalmazohoz.
tom2010

ElőzőKövetkező

Vissza: Pro 4K (Plus) specifikus kérdések