Kyle írta:stemplar írta:...csak a sárga jelzés világít hálózaton, a zöld nem, úgy tudom ez 100-as sebességet jelent a zöld nem világít tehát a gigabitet nem érzékeli...
Hol világít, milyen LED? A switcheden? A lejátszó ethernet-aljzatán? Mi az a splitter, az erhernet switch-et nevezed így? A Dune ethernet-csatlakozóján? Semmi gond még sosem volt a Pro 4K II ethernetével, így nincs esélye, hogy Nálad rossz.
A nagyításról azt kérdezted, van-e ZOOM funkció, erre mondtam, hogy van. Azt tudja, amit a ZOOM menüben most látsz. Olyan nem rémlik, hogy tetszés szerint bármeddig nagyíthatnád a videót, lehet a processzor sem támogatja.
----------------------------------------------------------------------
Nem fogalmaztam pontosan,
A lejátszó ethernet-aljzatán sima sárga lámpa, az ethernet elosztóból a többi készülékbe bevezető aljzatok (egy HM erősítő és 2 db VU+Uno 4K SE) zöld lámpa ég, tehát ott a gigabites átvitel működik. Itt a futeko fórum idézet :
https://www.futeko.com/newforum/index.php?topic=4986.0 -------edit: közben azt olvasom, hogy nem egyértelmű a zöld / gigabit ill. sárga 100-as hálózati sebesség ? ...)
Dune BD Prime 3.0-ám volt és egy haveromnak még van is, ott lehet úgy nagyítani, hogy bár a két széléből levág, de arányosan ki lehet húzni valamennyire a mozi felbontású filmeket.. Ennél nem tudtuk beállítani. Ez nem nagy hiba, de ő pl. megszokta ezt ..( lehet ,hogy ezt a kissé khhm nem túl tudományos

filmnézési módot a SMP8642 SigmaDesigns tudta..)