HDD gondok

Re: HDD gondok

HozzászólásSzerző: Kyle » 2011.06.15. 23:43

Nem hinném, hogy szoftveres gond, mert akkor másnál is jelentkezni. Inkább hardveres lehet, talán a SATA kábel rosszul érintkezik, kontakthibás vagy megtört. Esetleg még azt tudom elképzelni, hogy a lemezen sérült a áfjlrendszer, de ennek nem nagy avalószínűsége, hogy ilyet okozna. Ha tudod, azért formázd le, akkor kiderül. Add le szervizbe a D1-et, ha nem boldogulsz vele formázás után sem!
Dune-HD.hu adminisztrátor – Szemetek, kicsinálták Kenny-t!
Kyle
Adminisztrátor

HDD gondok

HozzászólásSzerző: HUNgabus » 2011.06.15. 20:19

Sziasztok

Az lenne a kérdésem hogy a HDD-t amit belerakok csak nagy nehezen találja meg, néha ki-be kell lapcsolni 2-3x mire talál vmit egyáltalán. Na ha megvan akkor minden OK, de ha cserélni akarok benne vinyót, és kiveszem akkor "beragad" az előző ikonja, listája, minden. Hiába már egy másik hdd van benne a gép azt nem látja, ha meg rányomok bármire a már kivett vinyóról akkor meg kifagy az egész. Hosszas próbálgatás után arra jöttem rá hogy hiába veszem ki a vinyót a gépet nem érdekli, ki kell zárni ( de nem csak távirányítóval, hanem hátul, teljes áramtalanítás ) majd bekapcs üres fiókkal, és utánna mehet bele az új hdd. Na erre a próblémára van vkinek vmi ötlete? Próbáltam a legújabb bétával ( szép csicsás de kicsit lassú rajta ) meg a régebbi ( h1_110225_1222 ) végleges verzióval is.
HUNgabus

Előző

Vissza: HD Smart H1 specifikus kérdések