Firmware frissítés gond (ERR E71)

Fórum szabályok
Zárt topik, csak termékregisztráció után írhatsz ide!

Re: Firmware frissítés gond (ERR E71)

HozzászólásSzerző: Kyle » 2017.11.13. 13:50

Halacska írta:...nem tudtam DVD-t és iso DVd-t lejátszanom

Nem értem, hogy függ össze ez az internet és az ISO lejátszása? Milyen funkciónál látod, hogy nem kap internetet a lejátszó? Mit jelent az, hogy „nem tudtad” lejátszani? Gondolom nem arról van szó, hogy nem találtad el a fájllistában az ISO fájlt. De akkor miben nyilvánult meg a nem tudás? És mikor kaptál ERR E71-es hibát?
Dune-HD.hu adminisztrátor – Szemetek, kicsinálták Kenny-t!
Kyle
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Halacska » 2017.11.13. 13:28

Sziasztok!
Hálózati problémám van!
Firmware frissítés után /r11/ nem láttam a net-et valószínűnek tartom a frissítésnél valami hiba került a rendszerbe, nem tudtam DVD-t és iso DVd-t lejátszanom, letöltöttem a régebbit, a /b9-est/, penről frissítettem.
Most működik a DVD lejátszás akár iso -ból is. De még mindig nem látja a NET-et. A rúterem átengedi a jelet mert Upnp-n működik a helyi hálózat és a internet rádióm is működik DENON erősítővel.
Kérek segítséget!?
üdv.
Halacska

HozzászólásSzerző: Kyle » 2012.02.08. 11:01

Szerintem ROM hiba, azt meg nem hiszem, hogy lehet cserélni. Ha nem garis, itt próbáld: www.konzol-doktor.hu
Kyle
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: sosihumi » 2012.02.06. 20:19

Gyári reset-et megvolt, USB-ről frissítésnél a helyzet ugyanaz. Háromszor is ellenőriztem a verziót, de stimmelt. ERR E71 továbbra is amit kapok. CHK lefut szépen, aztán REC 40 környékén jön a hibaüzenet. Esetleg más ötlet?

Félek már nem garanciális a gépem, meg kell néznem, de ez esetben van megbízható hazai szerviz?

És köszönöm Kyle a segítséget!
sosihumi

HozzászólásSzerző: Kyle » 2012.02.06. 12:46

Lehet, hogy hibás a ROM, bár nem igen láttam még ilyet. Egy gyári reset után próbáld és USB-ről! Ja, és figyelj rá, hogy tényleg a Te modelledre való firmware-rel próbálkozz! MOst jött ki pár napja egy új béta, az nekem gond nélkül felmegy a Prime 3.0-ra online is.
Kyle
Adminisztrátor

Firmware frissítés gond (ERR E71)

HozzászólásSzerző: sosihumi » 2012.02.06. 00:42

Sziasztok,

Leporoltam néhány éve vásárolt gépemet, és megpróbáltam rajta frissíteni. Az online firmware frissítés nem sikerült. Miután letöltötte, kicsomagolta, és figyelmeztetett, hogy ne húzzak ki belőle semmit, a képernyő elsötétült, majd kiírta, hogy WAIT. Egy óra múlva kikapcsoltam bekapcsoltam a távirányítóval, a régi firmware futott szerencsére, de frissíteni nem sikerült. Ezt még háromszor próbáltam meg kétszer frissebb végleges, egyszer egy béta verzióval, de mindig így jártam. Ezután letöltöttem két verziót egy stabilt és egy bétát, majd USB-n keresztül próbálkoztam. Mindkét esetben ERR E71 üzenetet kaptam. A netet böngészve nem találtam rá megoldást. Tudna valaki tanácsot netalántán segítséget adni?

Kösz
sosihumi

Előző

Vissza: BD Prime 3.0 specifikus kérdések