Duo 4K tapasztalatok

Csak a Duo 4K hardverével összefüggő kérdések helye, tehát olyan problémákat várunk ide, amelyek vélhetően a többi Dune HD modellen nem létezhetnek

Duo 4K tapasztalatok

HozzászólásSzerző: bodnapet » 2017.01.06. 11:52

Sziasztok,

mivel még nincs a 4K-s verziónak saját topikja, ezért ide írom. Két este max. 1-1 óra készülékkel eltöltött idő után már nagy a szerelem, nagyon klassz a készülék! Egy kicsit az analóg vonal kimenettel kínlódtam, sajnos az csak kikapcsolt HDMI hangnál működik, szerintem ez korábban nem így volt, bár nagyon nem is használtam. Gondolom a DAC miatt van, viszont ez így elég macerás, hogy ha sztereózni szeretnék, akkor azt át kell kapcsolnom. (update: a HDMI hangot nem kell kikapcsolni, a digitális kimenetet viszont igen, ez így már okés nekem). Itt valószínűleg van egy bug is, mert ha az analóg kimeneten keresztül hallgatok zenét, akkor a stop megnyomásánál egy hangos, nagyon rövid reccsenés hallatszik, ami a hangfalaknak nem nagyon tesz jót, egyenlőre a hangerő elnémításával kezelek. Ezt jó lenne jelezni, remélem megoldják. Illetve kérdés, hogy a DAC beállításnál mi az a 3 lehetőség?

Egyenlőre ennyi, köszi.
bodnapet

Előző

Vissza: Duo 4K specifikus kérdések