anda1 írta:Ezen a linken olvastam először [https://www.avsforum.com/forum/39-networking-media-servers-content-streaming/3000774-new-zidoo-z9s-z10-rtd1296-soc-21.html#post57486830][/url]...
Uhh, hagy nézzek ennek után,a ki és mi alapján állította össze ezt a táblázatot, meg pontosan mi is következik az ott látottakból! Azt sme értem, hogy nem a valódi 23,976 Hz-ne működik egyetlen lejátszó sem, és hogy lehet a szerző szerint, hogy nincs ismételt kocka több ettől különböző mértékben eltérő frekvencián.
Amit biztosan mondhatok azonban:
– nem szokás a tévén beállítani a plusz képkockák hozzáadását (minimumon sem), ha az eredeti, a rendező általi élményre, és hibátlan (nem algoritmus által generált, gyakran teljesen hibás) képkockákra vágysz. Hány Hz-re konvertál fel a tévéd ekkor?
– Mivel a 4K Blu-ray lemezeken is csak 4:2:0 a színkódolás, nem értem, mi értelme van arról beszélni, hogy mi történik 4K 4:4:4 kimeneten. Szerintem nem lehet olyan filmed, ami így tárolja a színeket, annak meg semmi értelme, hogy a 4:2:0-t 4:4:4-ben küld ki.