Hálózatból, lejátszási probléma!

Fórum szabályok
Zárt topik, csak termékregisztráció után írhatsz ide!

Re: Hálózatból, lejátszási probléma!

HozzászólásSzerző: Halacska » 2019.04.02. 14:06

Haza értem és megnéztem pontosan.
Gyors lemezkezelés Engedélyezve
Gyors SMB engedélyezve
Blu ray lejátszás Fejlesztett
Blu ray bitráta kezelés Fejlesztett
Halacska

HozzászólásSzerző: Halacska » 2019.04.02. 12:38

Be van kapcsolva a fejlett SMB Gigabites a beállítás a hálózaton, Cat 5E a kábel !!!! a tv 55 colos Oled és próbáltam wifi -vel kapcsolódni a routerhez és a Dell asztali gépemről letudtam játszani azt amit a Dune nem tudott tehát a kapcsolat jó a router és a gép között. Ha jól tudom ha wifi -vel kapcsolódtam,akkor ilyen kapcsolatnál Upnp a hálózat?!?! de én az SMB -t szeretem így az iso lejátható, meg minden!!!
Halacska

HozzászólásSzerző: Kyle » 2019.04.02. 12:27

Halacska írta:...az összes 1080p és iso-s koncertjeim nem nem mennek simán...

Be van kapcsolva a fejlesztett SMB-kezelés A Dune-ön? Biztos, hogy gigabites a belső hálózatodon a kapcsolat a géped éa a lejátszó között, rendben az erhernet-kábel? Az új routerrel akkor lehet gyorsabb a neted, ha eddig 100 Mbites volt a WAN portja a réginek, ennek meg már gigabites.
Dune-HD.hu adminisztrátor – Szemetek, kicsinálták Kenny-t!
Kyle
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Halacska » 2019.04.02. 11:58

Bocsi! Most nézem, hogy elírtam 150 Mbit-em van!!!!
Halacska

HozzászólásSzerző: Halacska » 2019.04.02. 11:51

Szia wifi -n csak a Ipad-ot használom más minden vezetéken megy, Azt én sem értettem miért jönnek le a filmek gyorsabban!? de az tény, hogy nagyobb sebességet mérek az új routerrel. De ettől teljesen függetlenül az összes 1080p és iso-s koncertjeim nem nem mennek simán. MKV és blue ray filesek és az alap gépem amire letöltök az egy Dell és win 10-zem van.
Halacska

HozzászólásSzerző: Kyle » 2019.04.02. 11:17

Halacska írta:...A hálózat SMB -vel működött már évek óta...

Honnan játszol le SMB-n? És wifi-t használsz? Hogy függ össze az internetes letöltési sebesség a routerrel? Valóban csak 15 Mbit most? Akkor nem sok értelme volt, inkább a szolgáltatást kellett volna lecserélni. Vagy 15 Mbyte/s, csak elírtad? Illetve ennek nincs köze a belső hálóton SMB-s lejátszáshoz. Tehát honnan és milyen fájloknál akadozik?
Dune-HD.hu adminisztrátor – Szemetek, kicsinálták Kenny-t!
Kyle
Adminisztrátor

Hálózatból, lejátszási probléma!

HozzászólásSzerző: Halacska » 2019.04.02. 10:31

Otthoni hálózat korszerűsítése miatt, vásároltam egy új Archer C1200-as routert amivel minden sokkal jobb lett, kivéve a BD Prime 3-0-ás DUNE nem tud simán működni. Tehát a hálózaton keresztül megosztott " Filmek" nevű könyvtárból akadozik a lejátszás. TP linkes központtól kértem segítséget, kaptam egy másik freamwert de sajnos még rosszabb lett minden. A tanácsuk az volt, hogy kérjek segítséget tőletek. A hálózat SMB -vel működött már évek óta és 300-as TP link routerem volt! Sajnos ez a régi 2 antennás router felett elment az idő ezért cseréltem. És a letöltési sebességem így 10Mbit/sec -ről 15-re emelkedett a wi -fi is sokkal jobb lett csak a Dune akadozik.
Előre is Köszönöm a megoldást!!!!
U.I.: A barátomnak egy sokkal fiatalabb Dune-je van és ott is akadozik a lejátszás.
Halacska

Előző

Vissza: BD Prime 3.0 specifikus kérdések