Kyle írta:Továbbítom a debug log fájlt..
Köszi! Mikor lesz ebből valami válasz féle? Lesz egyáltalán? Ezekre szokott felétek reagálni a gyártó?
Kyle írta:Továbbítom a debug log fájlt..
bisti írta:...Én azt figyeltem meg hogy a jukebox beállítása után jött elő a hiba. De ma kétszer is szkenneltettem vele filmeket és MOST nincs gond...
maxhim írta:...Most már csak akkor leszek kicsit kiakadva, ha azt írod majd, hogy nálad a Netflix tökéletes 5.1-ben szól tökéletes, akadásmentes képpel párosulva...
Kyle írta:bisti írta:...belehal az UHD filmek lejátszásába...
Ha ez egy általános hiba lenne, más is írna róla. Le tudod írni, hogyan lehet szerinted reprodukálni? Illetve pontosan mi a hiba? Mi az, hogy „belehal”?
maxhim írta:Még annyit, hogy amíg megy, addig az 5.1 hiánya mellett még akad is de nagyon! MInden egyes film, itt is mindegy, hogy mit indítok el! TV Netflix-én minden hibátlan.
Kyle írta:Küldj egy log fájlt a gyártónak (vagy nekem), amit közvetlenül akkor generálsz, miután a fenti hibaüzenet megjelent!
maxhim írta:...Újraindítás megvolt, app le fel megvolt. Amíg böngészek megy, amint filmet indítok (mindegy mit) fél/egy percen belül ez van. Ráadásul amíg megy, addig se 5.1, pedig az van beállítva.
maxhim írta:maxhim írta:beléptünk a fiam NETFLIX előfizetésével. A helyzet ugyan ez : mindegy mit indított el, a DUNE NETFLIX-e akadt, a TV-é hibátlan volt.
Erre esetleg? És csak hogy biztosan egyértelmű legyen : nem a Play-ből letötltött, hanem a DUNE saját Netflix-éről írok. A Netflix 5.1-éről nem tudok nyilatkozni, mert sajno nincs itthon a fiam, de amint lehet elkérem tőle a belépési kódjait és megnézem.

bisti írta:...belehal az UHD filmek lejátszásába...
maxhim írta:beléptünk a fiam NETFLIX előfizetésével. A helyzet ugyan ez : mindegy mit indított el, a DUNE NETFLIX-e akadt, a TV-é hibátlan volt.
Vissza: Pro 4K (Plus) specifikus kérdések
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég