Solo 8K képbeállítások

Olyan problémák helye, amelyek a hardver vagy a szoftver miatt nem minden Dune HD lejátszót, csak – feltehetően – a Solo 4K-t érintik

Re: Solo 8K képbeállítások

HozzászólásSzerző: Kyle » 2024.07.05. 11:26

MTibi írta:...Feltelepítettem a DuneControl appot a telefonra, és azon több funkció is elérhető, pl Mode, Setup, Search stb. ami a távvezérlőn nincs.

Persze, mivel a prémium távvezérlő gombkiosztása van az appban. A távvezérlőt megveheted külön, működik a Solo 8K-val is infrán.
(Ezt a topikot lezárom, mert a Solo 4K alfórumban van, másrészt nem hardverspecifikus kérdésekről van itt szó.)
Dune-HD.hu adminisztrátor – Szemetek, kicsinálták Kenny-t!
Kyle
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: MTibi » 2024.07.04. 17:11

Kyle írta:
MTibi írta:Köszi az infót, jó lenne erre típusra egy érvényes User Manual. A sok kiséletezést átugorhatnánk. :P

Mivel SETUP gomb sincs a távvezérlőn, így nehéz megnyomni rajta... Hogy tudtál mégis kísérletezgetni vele?

Szia!
Feltelepítettem a DuneControl appot a telefonra, és azon több funkció is elérhető, pl Mode, Setup, Search stb. ami a távvezérlőn nincs.
MTibi

HozzászólásSzerző: Kyle » 2024.07.01. 10:59

kovats zoltan írta:...a hd vision 4k es azzal mukodott

Akkor vélhetően nem a kábel a gond, de azért megnézném egy másikkal, ha van kéznél. Nem láttam még ilyen problémát a 8K-s modelleken, így nincs sok ötletem még. Amelyik film zöld, az mindig zöld? Nem véletlenszerű, és csak bizonyos filmeknél van? Azok adatát el tudod küldeni (mondjuk a Mediainfo programmal számítógépen kiolvasva)?
Kyle
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Kyle » 2024.07.01. 10:56

MTibi írta:Köszi az infót, jó lenne erre típusra egy érvényes User Manual. A sok kiséletezést átugorhatnánk. :P

Mivel SETUP gomb sincs a távvezérlőn, így nehéz megnyomni rajta... Hogy tudtál mégis kísérletezgetni vele?
Kyle
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: kovats zoltan » 2024.06.27. 00:08

Kyle írta:
kovats zoltan írta:szia nalam zold szinben jatszik le nehany filmet,mit kene atallitanom?

Nem arról van szó, hogy nem támogatja a TV-d a Dolby Vision-t vagy a HDR-t, miközben ezt bekapcsoltad a Beállításoknál)? Mert más oka nem lehet. Esetleg HDMI-kábel, de akkor nem filmtől függne.

szia de eddig is dunem volt a hd vision 4k es azzal mukodott
kovats zoltan

HozzászólásSzerző: MTibi » 2024.06.26. 15:46

Kyle írta:
MTibi írta:...Van erre megoldás, vagy valamit nem jól csináltam?

Lehet, az andoridos modelleken már nincs is ilyen lehetőség (értelme se sok van egy fájlnál és HDMI kimenet mellett), ezer éve nem próbáltam. De valóban, mintha régóta nem láttam volna én sem ezt a menüt. Szóval nem csak Nálad nincs.

Köszi az infót, jó lenne erre típusra egy érvényes User Manual. A sok kiséletezést átugorhatnánk. :P
MTibi

HozzászólásSzerző: Kyle » 2024.06.26. 14:42

kovats zoltan írta:szia nalam zold szinben jatszik le nehany filmet,mit kene atallitanom?

Nem arról van szó, hogy nem támogatja a TV-d a Dolby Vision-t vagy a HDR-t, miközben ezt bekapcsoltad a Beállításoknál)? Mert más oka nem lehet. Esetleg HDMI-kábel, de akkor nem filmtől függne.
Kyle
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Kyle » 2024.06.26. 14:39

MTibi írta:...Van erre megoldás, vagy valamit nem jól csináltam?

Lehet, az andoridos modelleken már nincs is ilyen lehetőség (értelme se sok van egy fájlnál és HDMI kimenet mellett), ezer éve nem próbáltam. De valóban, mintha régóta nem láttam volna én sem ezt a menüt. Szóval nem csak Nálad nincs.
Kyle
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: kovats zoltan » 2024.06.26. 08:30

szia nalam zold szinben jatszik le nehany filmet,mit kene atallitanom?
kovats zoltan

HozzászólásSzerző: MTibi » 2024.06.25. 17:54

Kyle írta:
MTibi írta:...Az online manual szerint erre volna mód a SETUP gomb alatt, de ott nem találtam meg, és máshol sem...

Ez lejátszás közben értendő (a SETUP gombot megnyomva a filmlejátszás alatt), nem a menüben.

Szia!

A lejátszás alatt próbáltam először, majd ezután több fajta video formátummal is, de sajnos a setup gombra nem reagál, teljesen hatástalan a mobil appból, ( a távvezérlőjén nincs setup gomb).
Ezért nem tudom, hogy ez most készülék probléma, vagy applikációs gond.

A setup gomb lejátszás nélkűl a normál beállítások menűt felhozza, de ott nincsenek meg a hiányolt képbeállítási lehetőségek.
Tudnál segíteni ennek a kérdésnek a tisztázásában.

Előre is köszönöm,
Tibi
MTibi

Következő

Vissza: Solo 4k specifikus kérdések