Optikai kimenet.

A Premier 4K Pro-val kapcsolatos problémák számára fenntartva. Az Android TV operációs rendszer és a Dune HD Media Center app miatt ez a készülék jelentősen eltér a „valódi” Dune HD lejátszóktól, így azoktól eltérő problémák is adódhatnak. A Media Center alkalmazáson belül tapasztaltaltak kapcsán felmerülő kérdéseket lehetőleg az app aktuáis verziójának topikjában tegyétek fel ITT!

Re: Optikai kimenet.

HozzászólásSzerző: sojo » 2024.12.19. 10:50

Még a 11-es van rajta.Azóta rájöttem a beállításra és optikain át is megy az erősítőre az 5.1 a tv nélkül is.
sojo

Re: Optikai kimenet.

HozzászólásSzerző: Kyle » 2024.12.03. 15:55

sojo írta:Sziasztok!Létezik,hogy optikain nem megy ki 5.1?Köszi

A javasolt hangbeállításokról ITT írtunk, most frissítettem a kérdésed kapcsán. Ami Neked fontos az optikai kimenet kapcsán:

Ezen a kimeneten Dolby/DTS formátum (akár 5.1-es is) akkor jelenik meg, ha HDMI-n keresztül olyan TV-hez csaltakozik a lejátszó, amely képes ezeket dekódolni. Tehát bootoláskor a HDMI-kézfogás során a TV azt kell, hogy közölje a lejátszóval (az EDID infók átadása során), hogy tud Dolby Digital-t és DTS-t fogadni. Ennek hiányában az optikai kimeneten dekódolt, sztereó PCM formátum fog megjelenni, nem érintetlen, akár 5.1-es Dolby Digital vagy DTS.

Ez az Android TV hülyesége, nem tudom, hogy az ATV12 esetén változott-e. Neked már 12-es van telepítve?
Dune-HD.hu adminisztrátor – Szemetek, kicsinálták Kenny-t!
Kyle
Adminisztrátor

Optikai kimenet.

HozzászólásSzerző: sojo » 2024.12.02. 11:22

Sziasztok!Létezik,hogy optikain nem megy ki 5.1?Köszi
sojo

Vissza: Premier 4K Pro specifikus kérdések