Kyle írta:Gabcsika írta:... a Topping távirányítója is vezérli a Dune-t...
Ezt nem igazán értem, hogy van. Infrán vezérli a DAC infra távvezérlője a Dune-t? A Dune infra kódjait használja a DAC távvezérlője? Ha erről van szó, akkor nincs mit tenni. A Dune-nek saját infra kódjai vannak 2006 óta, nem értem, más hogyan használhatja. Le tudod ragasztani az infra vevőt max. Egyébként USB-n is próbáld ki, hátha jobban tetszik úgy a hangja!
Nekem is fura, de megoldottam. A végfok szerepét egy sztereó integrált erősítő végezte, ami kapcsolható ebbe a módba. Most visszakapcsoltam integráltra, és analóg RCA kábellel kötöttem rá a Dune-t. Így ha nem a Dune-t használom épp forrásként, akkor kikapcsolom és nem akadnak össze a DAC-al.
A Dune távja amúgy hogy megy? Mert nem infra, az biztos. Ha hosszabb ideig nem nyúlok hozzá, pl. egy film közben, akkor elalszik, vagy kikapcsol, vagy nem tudom. Ha újra megnyomok rajta valamit, pl. visszatekerek egy jelenetet, akkor kivillan egy piros LED a tetején, és kell 1-3 másodperc, amíg feléled és reagál arra, amit megnyomtam. Ez elég zavaró.